21.3.2016

Partech Ventures – Sijoitus M-Files Oy:hyn

Toimimme Partech Venturesin juridisena neuvonantajana sen sijoittaessa M-Files Oy:hyn.

M-Files tarjoaa älykkäitä ja tehokkaita tiedonhallinnan ratkaisuja, joiden avulla organisaatiot saavuttavat merkittäviä liiketoimintaetuja tehostamalla toimintaansa ja prosessienhallintaansa sekä integroimalla eri järjestelmien tuottaman tiedon yhteen. Tuhannet yritykset yli 100 maassa käyttävät M-Filesia parantaakseen tietotyön laatua ja tuottavuutta sekä täyttääkseen tiedonhallintaan liittyviä standardeja ja vaatimuksia.

Maailman johtavat markkinatutkimuslaitokset, kuten Gartner, Forrester ja Nucleus Research, ovat nostaneet M-Filesin maailman johtavien toimijoiden joukkoon. Deloitte listasi M-Filesin kuudetta kertaa nopeimmin kasvavien teknologiayritysten joukkoon vuonna 2015. Vuonna 2015 yhtiön liikevaihto kasvoi 36 prosenttia. Yhtiön toimipisteet sijaitsevat Suomessa, USA:ssa, Isossa-Britanniassa ja Ruotsissa.

Partech Ventures on kansainvälinen sijoittaja, joka on erikoistunut nopeasti kasvaviin digitaalisiin ja ICT-alan yhtiöihin. Se tarjoaa kolmenlaista rahoitusta: siemenvaiheen rahoitusta (Partech Entrepreneur), venture capital -pääomarahoitusta (Partech International) ja kasvurahoitusta (Partech Growth).