Merenkulun ja logistiikan riidat

Merenkulun ja logistiikan riidat

Meri- ja logistiikka-alan riidat ovat usein monimutkaisia, ja niihin liittyy monisyisiä oikeudellisia kysymyksiä ja intressejä. Tarvitset niihin käytännöllisen neuvonantajan, joka pyrkii määrätietoisesti parhaaseen tulokseen.

Castrén & Snellmanin meri- ja logistiikka-alan riitojen ratkaisijat ovat erikoisalansa johtavia asiantuntijoita. Me osaamme auttaa merenkulkuun, logistiikkaan ja meriteollisuuteen liittyvissä kotimaisissa ja kansainvälisissä riita-asioissa. Strategista ajattelua ja tehokasta projektinhallintaa yhdistävän toimintatapamme ansiosta pääsemme asiassanne tehokkaasti parhaaseen ratkaisuun.

Meillä on kokemusta niin monimutkaisista kansainvälisistä kauppaoikeudellisista välimiesmenettelyistä kuin perinteisistä meri- ja kuljetusoikeudellisista riidoistakin. Osa hoitamistamme tapauksista on luonteeltaan rikosoikeudellisia. Olemme mukana useimmissa suurissa meri- ja logistiikka-alan riidoissa Suomessa. Edustamme suurimpia suomalaisia ja ulkomaisia varustamoja, lastinomistajia, logistiikkayrityksiä, P&I- ja muita vakuuttajia sekä meriteollisuutta. Lisäksi toimimme Nordisk Skibsrederforeningin sekä Lloyd’sin edustajana Suomessa.