Purmo Group – Project Grand Bidcon julkinen ostotarjous Purmo Groupista

Purmo Group – Project Grand Bidcon julkinen ostotarjous Purmo Groupista

Listayhtiöiden omistus- ja rakennejärjestelyt tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia aktiiviseen arvonluontiin.

Tarjoamme Suomen johtavaa asiantuntemusta listayhtiöiden pääomamarkkinatransaktioissa ja yritysjärjestelyissä. Meillä on kattavaa ja monipuolista kokemusta suomalaisten ja kansainvälisten pörssiyhtiöiden ja pääomasijoittajien strategisesta neuvonnasta.

Olemme ratkaisukeskeinen ja liiketoimintaa ymmärtävä hallitusten ja johdon kumppani vaativissa listayhtiöitä koskevissa muutostilanteissa ja strategisissa hankkeissa. Ymmärrämme perinpohjaisesti omistajien ja operatiivisten yritysten näkökulmia ja osaamme kartoittaa riskejä ja mahdollisuuksia, joita strategisten hankkeiden toteuttamiseen ja operatiivisen liiketoiminnan ohjaamiseen liittyy.

Toimistomme yritysjärjestely- ja pääomamarkkinatiimien kyky auttaa asiakkaita on huippuluokkaa. Listayhtiöiden järjestelyistä huolehtii projektitiimi, jossa on ykkösketjun asiantuntijat taustatukenaan maan laajin ja korkeatasoisin liikejuridiikan palvelutarjonta. Listayhtiöiden järjestelyissä projektitiimi muodostetaan toimistomme pääomamarkkinoiden ja finanssialan sääntelyn, yritysjärjestelyiden, yhtiöoikeuden ja vero-oikeuden asiantuntijoista, ja tiimiä täydennetään tarvittaessa muilla liikejuridiikan palveluilla.

Asiakkaitamme ovat kotimaiset ja kansainväliset tarjouksentekijät, kohdeyhtiöt, merkittävät osakkeenomistajat, rahoittajat, pääomasijoittajat, investointipankit sekä pörssiyhtiöiden johtohenkilöt ja hallitukset.

Kansainväliset hakemistot luokittelevat toistuvasti palvelumme ja asiantuntijamme Suomen parhaimpien joukkoon.