Business Development Specialist

Hyvä liiketoiminnan kehittämisen ammattilainen 

Etsitkö vastuullista työyhteisöä, jossa saat loistaa? Oletko tiimipelaaja ja innostava työkaveri? Hae meille rakentamaan kestäviä menestystarinoita!

Castrén & Snellman on liikejuridiikan konkari ja edelläkävijä. Autamme asiakkaitamme Suomen merkittävimmissä ja haastavimmissa toimeksiannoissa. Haastamme päivittäin itsemme, toisemme ja asiakkaamme, jotta voimme yhdessä rakentaa kestäviä menestystarinoita. Meitä vie eteenpäin kipinä tarjota Suomen parasta asianajopalvelua ja olla alamme paras työpaikka.

Etsimme nyt markkinointitiimiimme:
Business Development Specialist

Markkinointitiimimme tuottaa strategiaamme tukevia palveluita, prosesseja ja työkaluja kovatasoiselle asiantuntijaorganisaatiollemme ja rakentaa toimistomme kasvua sekä asianajoalan parasta asiakas- ja työntekijäkokemusta.

Etsimme nyt kokenutta ja osaavaa Business Development Specialistia rakentamaan strategisia asiakkuuksiamme yhdessä liiketoimintamme kanssa. Vastaat asiakkuuksiemme kaupallisesta kehittämisestä asiakassuhteen eri vaiheissa niin Suomessa kuin kansainvälisesti. Perehdyt asiakkaidemme tarpeisiin ja huolehdit, että vastaamme niihin parhaalla mahdollisella tavalla.

Kehität toimistomme yhteisiä toimintamalleja ja viet niitä käytäntöön. Kehityshankkeiden käynnistämisen ja läpiviennin rinnalla tuet asiantuntijoitamme asiakkuuksien hoidossa ja luot tarvittavia toimistotason materiaaleja: esityksiä, ehdotuksia ja tarjouksia. Hyödynnät ja kehität työssäsi asiakasdataa ja CRM-työkaluja. Toimit myös muutamien palveluidemme nimettynä Marketing Business Partnerina.

Business Development Specialistina pääset siivittämään toimistomme kasvua ja huippuluokan asiakaskokemusta sekä vaikuttamaan monenlaisissa hankkeissamme.

Sinulla on vahva aikaisempi näyttö B-to-B-asiakkuuksien ja -myynnin suunnittelusta ja tuloksekkaasta toteuttamisesta palveluliiketoiminnassa. Sinua ajaa halua onnistua ja auttaa muita menestymään: olet yhtä lailla elementissäsi, kun konsultoit muita tai kun teet itse. Asiakas- ja liiketoimintalähtöisenä henkilönä näet kokonaisuuden ja löydät asiakkaalle eniten lisäarvoa tuovat yksityiskohdat.

Voit sopia joukkoomme, jos sinulla on

  • kaupallinen korkeakoulututkinto
  • vähintään 5 vuoden kokemus strategisesta asiakkuuksien kehittämisestä joko yrityksen sisällä tai ulkopuolisena asiantuntijana
  • vankka markkinoinnin ja myynnin osaaminen ja ymmärrys niiden roolista palveluliiketoiminnassa
  • asiakkuuksien hoitoon, myyntiin ja markkinointiin liittyvien teknologioiden (mm. CRM, markkinointiautomaatio, BI) hyvä tuntemus
  • oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja tavoitteellinen ote työhön
  • erinomaiset vuorovaikutus- ja projektinhallintataidot
  • kehityshenkisyyttä ja jano oppia uutta
  • erinomainen suomen ja englannin kielen taito

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän, jossa pääset näkemään liiketoimintaamme laajasti. Liikejuridiikan edelläkävijänä tarjoamme sinulle myös näköalapaikan niin suomalaiseen kuin kansainväliseenkin yrityselämään.

Uskomme, että onnelliset työntekijät takaavat onnelliset asiakkaat. Huolehdimmekin työntekijöidemme kehittymisestä ja hyvinvoinnista tarjoamalla runsaasti mahdollisuuksia ammatillisen osaamisen kehittämiseen. Ylläpidämme työn iloa tukemalla runsaasti liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä tarjoamme erilaisia yhteisiä hyvinvointi- ja virkistystapahtumia. Hybridityöskentelymallimme mahdollistaa joustavan vaihtelun läsnä- ja etätyöskentelyn välillä.

Tule mukaan tekemään kovia juttuja hyvässä hengessä!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 27.12.2021.

Lisätietoja tehtävästä ja tiimistämme saat viestintä- ja markkinointijohtaja Kaisa Barkmanilta (p. 050 590 2147) ma 29.11. klo 12-13, to 9.12. klo 15-16 tai pe 17.12 klo 9-10, tai sähköpostitse kaisa.barkman@castren.fi.

Lue lisää arvoistamme ja vastuullisuustyöstämme.
Täältä löydät asiakastarinoitamme.
Tutustu meihin myös Urapolku-sivustollamme.

Olemme mukana Oikotien Vastuullinen työnantaja -kampanjassa ja olemme sitoutuneet kehittämään vastuullisen työnantajuuden kuutta periaatetta. Lue lisää.

 

WHAT TO EXPECT WHEN APPLYING

If you think that Castrén & Snellman could be right for you, fill out our application form and tell us about yourself. If we don’t have your dream job open right now send us an open application. Read more about how we process the applicant data.

We read every application we get and use video interviews to get a better picture of you. In the video interview, you film yourself answering a few questions that we will send you by e-mail. You will have 2–4 days to make your video.

We will invite some applicants to a face-to-face interview at our offices. At this stage, you will be interviewed by your potential new supervisor, a member of our HR team and sometimes another possible future colleague. There may be more than one round of interviews.

If you are applying for a permanent position, an aptitude test run by Mercuri Urval will be a part of the recruitment process. We have worked with Mercuri Urval for many years, and their test supplements and deepens the information from the interview. You will also get a link to an English test for general language skills, which will be taken into account in the recruiting process.

We will let all applicants know the results of the recruitment process either over the phone or via e-mail.

Apply Now