Yhteiset arvomme

Jokapäiväistä työtämme Castrén & Snellmanilla ohjaavat yhteiset arvomme: kipinä, arvonanto, rohkeus ja vastuunkanto. Olemme vahvistaneet arvot yhdessä perusteellisten keskustelujen pohjalta, jotta voisimme kaikki niihin myös sitoutua.

Kipinä

Asiakkaan asia on meidän asiamme. Laitamme itsemme likoon asiakkaan puolesta ja kiritämme toisiamme ylittämään asiakkaan odotukset. Kipinä syntyy luottamuksesta, välittömästä vuorovaikutuksesta ja jokaisen ammatillisesta kunnianhimosta. Meitä ajaa kipinä tarjota Suomen parasta asianajopalvelua ja olla alamme paras työpaikka.

Arvonanto

Pelaamme aina yhtenä joukkueena, oli tilanne mikä hyvänsä. Autamme asiakkaitamme  ja toisiamme loistamaan. Rakennamme joka päivä työyhteisöä, jossa empatia, kunnianhimo ja hyvä tulos kohtaavat.

Rohkeus

Olemme oman tiemme kulkijoita. Emme hae helppoja voittoja, vaan meillä on rohkeutta ottaa kantaa ja tehdä se, mikä on oikein. Kyseenalaistamme, kehitymme ja katsomme eteenpäin.

Vastuunkanto

Olemme luottamusbisneksessä. Meidän tehtävämme on olla asiakkaalle suoraselkäinen kumppani. Pyrimme aina parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen, mutta emme oman jaksamisen, laadun tai ympäristön kustannuksella.