Venäjän-toimistojen harjoittelijat

Castrén & Snellmanilla on ollut toimisto Pietarissa jo vuodesta 1994 ja Moskovassakin vuodesta 2007. Tarjoamme venäläisille ja suomalaisille oikeustieteen opiskelijoille mahdollisuuden työskennellä Venäjän-toimistoissamme ja tutustua lakimiehen työhön Venäjällä.

Harjoitteluohjelma venäläisille opiskelijoille

Moskovan-toimistomme tarjoaa joka vuosi muutamille innokkaille ja määrätietoisille venäläisille oikeustieteen opiskelijoille näköalapaikan lakimiehen työhön. Harjoittelijamme avustavat toimistomme lakimiehiä monenlaisissa toimeksiannoissa eri oikeudenaloilla. He osallistuvat toimiston jokapäiväiseen työhön muun muassa tekemällä tiedonhaku- ja käännöstöitä sekä laatimalla muistioita, sopimuksia ja muita oikeudellisia asiakirjoja. Harjoittelijoita voidaan pyytää myös avustamaan riidanratkaisussa ja tuomioistuinratkaisujen täytäntöönpanossa. 

Saatat sopia tehtävään, jos 

  • opiskelet arvostetussa moskovalaisyliopistossa ja opintosi ovat jo loppuvaiheessa
  • suullinen ja kirjallinen englannin taitosi on erinomainen
  • suhtaudut juridiikkaan intohimoisesti ja olet analyyttinen
  • arvosanasi ovat erinomaisia ja tartut mielelläsi haasteisiin.

Hakuohjeet

Jos sinusta tuntuu, että sopisit joukkoomme, kirjoita meille ja kerro itsestäsi. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja opintorekisteriotteesi osoitteeseen internship@castren.ru. Hyväksymme vain englanninkieliset hakemukset ja CV:t, ja käsittelemme kaikki toimittamasi tiedot luottamuksellisesti. 

Harjoitteluohjelma suomalaisille opiskelijoille

Venäjän kielen ja kulttuurin tuntemus on monelle uransa alkuvaiheessa olevalle lakimiehelle erinomainen kilpailuetu. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota suomalaisille oikeustieteen opiskelijoille mahdollisuuden tutustua Pietarin- ja Moskovan-toimistojemme arkeen sekä lakimiehen työhön Venäjällä.

Koska suomalaisten harjoittelijoiden lähettäminen Venäjälle vaatii jonkin verran byrokratiaa ennen kuin työ voi alkaa, ei harjoittelijoiden valinta Venäjälle ole yhtä mutkatonta kuin harjoittelijavalinnat Suomessa. Samasta syystä jokaisen harjoittelijan tehtävät Venäjällä räätälöidään yksilöllisesti toimiston tarpeiden ja harjoittelijan osaamisen ja kielitaidon mukaan. Jos sinulla kuitenkin on mutkaton asenne, joustavuutta ja ennen kaikkea kiinnostusta liikejuridiikkaan Venäjällä, ota yhteyttä!

Lisätietoja antaa Heidi Paalanen-Koev.