Vanhemmat harjoittelijat

Kun oikeustieteen opintosi ovat jo lähes maalissa ja työelämän kutkuttavat haasteet enää pienen rutistuksen päässä, sinulla on mahdollisuus tehdä toimeksiantotyötä joukossamme.

Vanhempana harjoittelijana tehtäväsi vastaavat vastavalmistuneen juristin tehtäviä. Avustat laajasti juristejamme toimeksiannoissa ja teet muun muassa erilaisia juridisia selvitystöitä. Lisäksi kirjoitat artikkeleita, käännät juridisia tekstejä ja olet yhteydessä viranomaisiin.

Sovit joukkoomme, jos olet tavoitteellinen ja liikejuridiikasta innostunut tiimipelaaja. Odotamme sinulta ratkaisukeskeisyyttä, asiakaspalveluhenkisyyttä, kielitaitoa ja mutkatonta asennetta.

Vanhempien harjoittelijoiden työ on kokopäiväistä ja kestää neljä kuukautta. Osa harjoittelijoista jatkaa tämän jälkeen esimerkiksi projektityöntekijöinä.

  • Kesto: 4 kuukautta
  • Kokoaikainen/osa-aikainen: kokoaikainen
  • Kenelle: Opintojen loppuvaiheessa olevat oikeustieteen tutkinto-opiskelijat

Haut ja aloitukset:

  • Haku elo–syyskuussa, aloitus tammikuussa
  • Haku marras–joulukuussa, aloitus toukokuussa
  • Haku maalis–huhtikuussa, aloitus syyskuussa

NÄIN REKRYTOINTI ETENEE

Jos sinusta tuntuu, että sopisit joukkoomme, täytä harjoittelijahakemus ja kerro meille itsestäsi. Tutustumme kaikkiin saamiimme hakemuksiin.

Lähetämme kaikille hakijoille linkin yhteen videokysymykseen. Videovastauksen tekemiseen saat aikaa vähintään 2 vuorokautta.

Tutustumme kaikkiin saamiimme hakemuksiin ja videoihin.

Harjoittelijaohjelmasta riippuen kutsumme osan hakijoista rekrytointipäivään tai pelkkään yksilöhaastatteluun. Rekrytointipäivä koostuu ryhmätehtävästä ja yksilöhaastattelusta. Haastatteluun osallistuu harjoittelijatiimin esihenkilö, HR:n edustaja ja mahdollisesti myös joku muu tuleva kollegasi. Saat tiedon haastattelijoista haastattelukutsun yhteydessä.

Jos et saa kutsua rekrytointipäivään tai yksilöhaastatteluun, olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse ja tarjoamme mahdollisuuden saada hakijapalautetta puhelimitse.

Ilmoitamme rekrytointiprosessin päätöksestä kaikille rekrytointipäivään tai yksilöhaastatteluun osallistuneille hakijoille puhelimitse.

Katso avoimet työpaikat