Vanhemmat harjoittelijat

Kun oikeustieteen opinnot ovat jo lähes maalissa ja työelämän kutkuttavat haasteet enää pienen rutistuksen päässä, sinulla on vielä mahdollisuus saada käytännön kokemusta omalta alaltasi joukossamme.

Vanhempien harjoittelijoidemme tehtävät vastaavat vastavalmistuneen lakimiehen tehtäviä toimistossamme. Vanhemmat harjoittelijat avustavat laajasti lakimiehiämme toimeksiannoissa ja tekevät muun muassa erilaisia juridisia selvitystöitä. Lisäksi vanhemmat harjoittelijat kirjoittavat artikkeleita, tekevät käännöksiä ja pitävät yhteyttä viranomaisiin. Saatat sopia joukkoomme, jos olet kunnianhimoinen ja kiinnostunut liikejuridiikasta. Odotamme sinulta ratkaisukeskeisyyttä, asiakaspalveluhenkisyyttä, kielitaitoa ja mutkatonta asennetta.

Vanhempien harjoittelijoiden työ on kokopäiväistä ja kestää neljä kuukautta. Osa harjoittelijoista jatkaa tämän jälkeenkin projektityöntekijöinä tai vaikka kirjoittamalla graduaan toimistollamme.

Harjoittelujakso kestää 4 kuukautta ja harjoittelujaksot alkavat tammi-, touko- ja syyskuussa. 

Lisätietoja antavat Essi Järvinen ja Riitta Vuorenvirta.

NÄIN REKRYTOINTI ETENEE

Jos sinusta tuntuu, että sopisit joukkoomme, täytä harjoittelijahakemus ja kerro meille itsestäsi. Tutustumme kaikkiin saamiimme hakemuksiin.

Lähetämme hakemuksen vastaanottamisen jälkeen kaikille hakijoille yhden videokysymyksen, johon toivomme vastausta mahdollisimman pian.

Kutsumme osan videohaastatteluun osallistuneista rekrytointipäivään toimistollemme. Rekrytointipäivässä kuulet lisää meillä työskentelystä ja osallistut ryhmätehtävään sekä yksilöhaastatteluun. Rekrytointipäivään osallistuu harjoitteluohjelman vastuuhenkilö sekä HR:n edustajia.

Ilmoitamme kaikille hakijoille joko puhelimitse tai sähköpostitse, kun uudet harjoittelijat on valittu.

Katso avoimet työpaikat