1.7.2022

FAQ – harjoitteluhakujen useimmin kysytyt kysymykset

Miksi minun kannattaa hakea Castrén & Snellmanille?

Tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ja mielenkiintoisia työtehtäviä eri alojen asiantuntijoille sekä harjoittelijoille. Kun tulet Castrén & Snellmanin harjoittelijaksi, saat olla oma, persoonallinen itsesi ja pääset osaksi yhteisöä, jota tekemisen palo ja kiinnostus liikejuridiikkaan sitovat yhteen. Meillä vallitsee energinen ja vauhdikas ilmapiiri, ja porukastamme voit aistia innokkuuden ja kipinän työtämme kohtaan.

Muita hyviä syitä hakea meille ovat panostaminen osaamisen kehittämiseen, vapaus tehdä töitä myös etänä, hyvät edut ja viihtyisä toimisto.

 

Minkälaisia piirteitä arvostatte harjoittelijoissa?

Tärkeintä cassulaisille on kipinä: laitamme itsemme rohkeasti likoon asiakkaan ja tiimin puolesta. Kipinän mahdollistavat osaavat ja erilaiset yksilöt, luottamus sekä välitön ja suora vuorovaikutus. Arvostamme sitä, että olemme kaikki aina valmiita ja haluamme auttaa toisiamme. Ennen kaikkea arvostamme kuitenkin sitä, mitä tuot omana itsenäsi työyhteisöömme.

 

Miltä tyypillinen työpäiväni harjoittelijana Castrén & Snellmanilla näyttäisi?

Käy kurkkaamassa Instagramin kohokohdista! Law Students -kohokohdasta näet oikkareille suunnattujen harjoitteluohjelmien tunnusomaisia päiviä ja Students-kohokohdasta assistenttiharjoittelijoiden ja liiketoimintapalveluharjoittelijoiden tyypillisiä työpäiviä.

 

Olen hakemassa oikkariharjoittelijaohjelmaanne. Miten hakuprosessi etenee?

Jätä hakemuksesi hakemuskirjeen, CV:n ja opintosuoritusotteesi kera. Sen jälkeen vastaa sinulle lähetettävään videokysymykseen. Hakemusten ja videovastausten perusteella osa hakijoista kutsutaan ryhmätehtävään ja yksilöhaastatteluun, eli rekrytointipäiville. Valinnat tehdään pian rekrytointipäivien jälkeen, ja olemme niistä yhteydessä puhelimitse.

 

Minut on kutsuttu rekrytointipäiville. Miten minun kannattaa valmistautua ryhmätehtävään?

Jos ryhmätehtävä on osa hakemasi tehtävän rekrytointiprosessia, siitä ei kannata turhia stressata. Ryhmätehtävä on kaikille sama ja sellainen, johon et voi etukäteen valmistautua. Tule siis rekrytointipäivään omana itsenäsi ja hyvin levänneenä, jolloin pystyt varmasti antamaan parhaan mahdollisen kuvan itsestäsi.

 

Minkälaisia etuja tarjoatte harjoittelijoille?

Etujamme harjoittelijoille ovat muun muassa lounasetu, liikunta- ja kulttuurietu ja työterveyspalvelut.

Lisäksi etuja ovat mukavien ja fiksujen kollegoiden lisäksi iloiset henkilöstötapahtumat sekä toimivat ja viihtyisät työtilat, joissa cassulaisia palvelee muun muassa kohtaamispaikkamme Tori ja kuntosalimme Paja. Voit napata Torilta aamupalan matkaan ja kurvata iltapäivällä sen kautta hakemassa välipalaa.

Arvostamme jokaisen työpanosta ja intoa tuoda osaamisensa osaksi asiakkaille tarjoamaamme kokonaispalvelua. Kannustamme työntekijöitämme jatkuvaan oppimiseen, tuemme oppimista tarjoamalla koulutuksia ja kehitymme yhteisönä toisiamme tukien.

 

Saako harjoittelusta palkkaa?

Kaikki harjoitteluohjelmamme ovat palkallisia. Seuraamme aktiivisesti liittojen kokonaissuosituspalkkojen kehitystä ja pidämme tärkeänä, että harjoittelijamme saavat oikeudenmukaisen korvauksen harjoittelustaan.

 

Voinko tehdä töitä etänä?

Kyllä! Etätyökäytäntömme ovat hyvin joustavat ja pääsääntönä on, että tiimiläiset sopivat keskenään parhaasta tavasta työskennellä ja pitää yhteyttä.

Poikkeuksena ovat nuoremmat harjoittelijat, assistenttiharjoittelijat ja vastaanottomme väki, jotka työtehtäviensä vuoksi työskentelevät toimistolla.

 

Suunnittelen hakevani teille seuraavalla kerralla. Koska seuraava haku aukeaa?

Mahtavaa, että olet kiinnostunut meistä! Kerromme kaikkien hakujemme aukeamisajankohdasta Urapolku-sivuillamme sekä Instagram-tilillämme, joten otathan kanavamme seurantaan tästä

Tiedotamme lisäksi seuraavien harjoittelijahakujen aukeamisesta aina ensimmäisenä Kipinöitä-uutiskirjeessämme. Voit liittyä uutiskirjeen tilaajaksi koska tahansa tästä.