Nuoremmat harjoittelijat

Kun toimistomme käytävillä viilettää iloinen apuri laatikkoa kantaen, hänet tunnistaa heti yhdeksi mainioista nuoremmista harjoittelijoistamme.

Opintojensa alkuvaiheessa olevilla oikeustieteen opiskelijoilla on erinomainen tilaisuus tutustua monipuolisesti asianajotoimistomme arkeen, meihin cassulaisiin ja eri toimintoihimme. Nuoremmat harjoittelijat avustavat toimistomme lakimiehiä ja liiketoiminnan palveluita mitä erilaisimmissa toimistotöissä. Varsin usein heidän apunsa on meille päivän pelastus oman kiireemme keskellä.

Nuorempien harjoittelijoiden työpäivät ovat vaihtelevia ja vauhdikkaita. Hyvän harjoittelijan ominaisuuksiin kuuluu nopea muuntautumiskyky: työpäivä voi alkaa lähetin roolissa esimerkiksi asioinnilla jossakin viranomaisessa, sen jälkeen vaihdetaan lennossa postitusmiehen tehtäviin ja lopulta kopiokoneen hoitajaksi – ja saattaapa väliin mahtua vaikka vastaanottoassistentin tai emännänkin tehtäviä. Sovit hyvin joukkoomme, jos olet kameleonttimaisuuden lisäksi tiimityötaitoinen ja palvelualtis ongelmanratkaisija, jolla on positiivinen asenne ja huumorintajua.

Nuorempien harjoittelijoiden monipuolinen työ on lukuvuoden aikana osa-aikaista, keskimäärin kaksi päivää viikossa. Kesäjaksolla työ on kokopäiväistä.

Harjoittelujakso kestää 4 kuukautta ja harjoittelujaksot alkavat tammi-, touko- ja syyskuussa. 

Lisätietoja antaa Elina Kytömaa.

Näin rekrytointi etenee

Jos sinusta tuntuu, että sopisit joukkoomme, täytä harjoittelijahakemus ja kerro meille itsestäsi. Tutustumme kaikkiin saamiimme hakemuksiin.

Lähetämme hakemuksen vastaanottamisen jälkeen kaikille hakijoille yhden videokysymyksen, johon toivomme vastausta mahdollisimman pian.

Kutsumme osan videohaastatteluun osallistuneista rekrytointipäivään toimistollemme. Rekrytointipäivässä kuulet lisää meillä työskentelystä ja osallistut ryhmätehtävään sekä yksilöhaastatteluun. Rekrytointipäivään osallistuu harjoitteluohjelman vastuuhenkilö sekä HR:n edustajia.

Ilmoitamme kaikille hakijoille joko puhelimitse tai sähköpostitse, kun uudet harjoittelijat on valittu.

Katso avoimet työpaikat