Nuoremmat harjoittelijat

Sinulla on jo opintojesi alkumetreillä mahdollisuus päästä tutustumaan asianajoalan arkeen osana tiivistä nuorempien harjoittelijoiden tiimiä.

Nuorempana harjoittelijana avustat toimistomme juristeja ja liiketoimintapalveluita monipuolisissa toimistotehtävissä. Asioit esimerkiksi virastoissa ja asiakkaillamme, kokoat ja valmistelet toimeksiantoihin liittyviä materiaaleja, avustat asiakastilaisuuksien järjestelyissä ja huolehdit toimistorutiineista.

Tehtävässä pääset tutustumaan laajasti toimistomme arkeen ja cassulaisiin sekä kehittämään organisointi- ja tiimityötaitojasi. Tässä tehtävässä et jää yksin – nuorempien harjoittelijoiden tiimi työskentelee samassa huoneessa ja jakaa tiimin saamat palvelupyynnöt yhdessä omaa työtään organisoiden. Tukenasi on tiimin esihenkilö Saga sekä tutorkaksikko Sara ja Lars, jotka auttavat mielellään taloon ja cassulaisiin tutustumisessa ja kaikessa mieltä askarruttavassa.

Nuorempien harjoittelijoiden työpäivät ovat vaihtelevia ja vauhdikkaita. Hyvän harjoittelijan ominaisuuksiin kuuluu nopea muuntautumiskyky. Sovit hyvin joukkoomme, jos olet myös tiimityötaitoinen ja palvelualtis ongelmanratkaisija, jolla on positiivinen ja aktiivinen asenne työntekoon.

Tässä tehtävässä et tarvitse aiempaa kokemusta alalta, mutta aiemmasta työkokemuksesta esimerkiksi asiakaspalvelun parissa on hyötyä.

  • Harjoittelujakson kesto: 4 kuukautta
  • Kokoaikainen/osa-aikainen: Osa-aikainen, kesällä kokoaikainen
  • Kenelle: Opintojen alkuvaiheessa olevat oikeustieteen tutkinto-opiskelijat, tyypillisesti 1.–3. vuosikurssilta

Haut ja aloitukset:

  • Haku elo–syyskuussa, aloitus tammikuussa
  • Haku marras–joulukuussa, aloitus toukokuussa
  • Haku maalis–huhtikuussa, aloitus syyskuussa

Näin rekrytointi etenee

Jos sinusta tuntuu, että sopisit joukkoomme, täytä harjoittelijahakemus ja kerro meille itsestäsi. Tutustumme kaikkiin saamiimme hakemuksiin.

Lähetämme kaikille hakijoille linkin yhteen videokysymykseen. Videovastauksen tekemiseen saat aikaa vähintään 2 vuorokautta.

Tutustumme kaikkiin saamiimme hakemuksiin ja videoihin.

Harjoittelijaohjelmasta riippuen kutsumme osan hakijoista rekrytointipäivään tai henkilökohtaiseen haastatteluun. Rekrytointipäivä koostuu ryhmätehtävästä ja henkilökohtaisesta haastattelusta. Haastatteluun osallistuu harjoittelijatiimin esihenkilö, HR:n edustaja ja mahdollisesti myös joku muu tuleva kollegasi. Saat tiedon haastattelijoista haastattelukutsun yhteydessä.

Jos et saa kutsua rekrytointipäivään tai henkilökohtaiseen haastatteluun, olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse ja tarjoamme mahdollisuuden saada hakijapalautetta puhelimitse.

Ilmoitamme rekrytointiprosessin päätöksestä kaikille rekrytointipäivään tai henkilökohtaiseen haastatteluun osallistuneille hakijoille puhelimitse.

Katso avoimet työpaikat