Knowledge Management -harjoittelijat

Knowledge Management -harjoittelijanamme avustat juristejamme toimeksiannoissa tekemällä monipuolisia tiedonhakuja kotimaisista ja kansainvälisistä lähteistä niin juridiikan kuin talouden aloilta.

Kun sinulla on kasassa noin 160 opintopistettä harjoittelujakson alkaessa, voit hakea toimistomme tietopalveluun KM-harjoittelijaksi. Tiedonhakujen ja erilaisten selvitystöiden lisäksi harjoittelijamme laativat lainsäädäntö- ja ajankohtaisseurantoja eri oikeudenaloilta niin juristeillemme kuin myös suoraan asiakkaillemme.

Sovit hyvin joukkoomme, jos sinulla on aitoa kipinää oikeudellista tiedonhakua kohtaan ja jonkin verran kokemusta tiedonhausta töiden ja opintojen kautta. Asiakaspalveluhenkisyys, tiimityökyky sekä avoin, reipas ja luova ote työhön ovat myös tärkeitä KM-harjoittelijan ominaisuuksia.

KM-harjoittelijoiden työ on osa-aikaista, keskimäärin 2–4 päivää viikossa, ja harjoittelujakso kestää vuoden. Kesäaikana työskentely on kokopäiväistä. Harjoittelujaksot alkavat tammi- ja syyskuussa.

  • Harjoittelujakson kesto: 12 kuukautta
  • Kokoaikainen/osa-aikainen: Osa-aikainen, kesällä kokoaikainen
  • Kenelle: Opintojen puolivälin saavuttaneet oikeustieteen tutkinto-opiskelijat (n. 160 op harjoittelun alkaessa)

Haut ja aloitukset:

  • Haku elo–syyskuussa, aloitus tammikuussa
  • Haku maalis–huhtikuussa, aloitus syyskuussa

NÄIN REKRYTOINTI ETENEE

Jos sinusta tuntuu, että sopisit joukkoomme, täytä harjoittelijahakemus ja kerro meille itsestäsi. Tutustumme kaikkiin saamiimme hakemuksiin.

Lähetämme kaikille hakijoille linkin yhteen videokysymykseen. Videovastauksen tekemiseen saat aikaa vähintään 2 vuorokautta.

Tutustumme kaikkiin saamiimme hakemuksiin ja videoihin.

Harjoittelijaohjelmasta riippuen kutsumme osan hakijoista rekrytointipäivään tai henkilökohtaiseen haastatteluun. Rekrytointipäivä koostuu ryhmätehtävästä ja henkilökohtaisesta haastattelusta. Haastatteluun osallistuu harjoittelijatiimin esihenkilö, HR:n edustaja ja mahdollisesti myös joku muu tuleva kollegasi. Saat tiedon haastattelijoista haastattelukutsun yhteydessä.

Jos et saa kutsua rekrytointipäivään tai henkilökohtaiseen haastatteluun, olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse ja tarjoamme mahdollisuuden saada hakijapalautetta puhelimitse.

Ilmoitamme rekrytointiprosessin päätöksestä kaikille rekrytointipäivään tai henkilökohtaiseen haastatteluun osallistuneille hakijoille puhelimitse.

Katso avoimet työpaikat