KM-harjoittelijat

KM-harjoittelijamme ovat eteviä tiedon etsijöitä, jotka avustavat lakimiehiämme toimeksiannoissa tekemällä monipuolisia tiedonhakuja, niin juridiikan kuin myös taloudellisen tiedon saralla.

Kun olet opinnoissasi vähintään puolivälissä, eli sinulla on kasassa n. 160 opintopistettä harjoittelujakson alkaessa, voit hakea toimistomme tietopalveluun KM-harjoittelijaksi. Tiedonhakujen ja erilaisten selvitystöiden lisäksi harjoittelijamme laativat lainsäädäntö- ja ajankohtaisseurantoja eri oikeudenaloilta niin praktiikkaryhmillemme kuin myös suoraan asiakkaillemme.

Sovit hyvin joukkoomme, jos sinulla on aitoa kiinnostusta tiedonhakua kohtaan ja jonkin verran kokemusta siitä töiden ja opintojen kautta. Asiakaspalveluhenkisyys, tiimityökyky sekä avoin, reipas ja luova ote työhön ovat myös tärkeitä KM-harjoittelijan ominaisuuksia.

KM-harjoittelijoiden työ on osa-aikaista, keskimäärin 2-3 päivää viikossa, ja harjoittelujakso kestää vuoden. Kesäaikana työskentely on kokopäiväistä. Harjoittelujaksot alkavat tammi- ja syyskuussa.

Lisätietoja antaa Riitta Vuorenvirta.

NÄIN REKRYTOINTI ETENEE

Jos sinusta tuntuu, että sopisit joukkoomme, täytä harjoittelijahakemus ja kerro meille itsestäsi. Tutustumme kaikkiin saamiimme hakemuksiin.

Lähetämme hakemuksen vastaanottamisen jälkeen kaikille hakijoille yhden videokysymyksen, johon toivomme vastausta mahdollisimman pian.

Kutsumme osan videohaastatteluun osallistuneista rekrytointipäivään toimistollemme. Rekrytointipäivässä kuulet lisää meillä työskentelystä ja osallistut ryhmätehtävään sekä yksilöhaastatteluun. Rekrytointipäivään osallistuu harjoitteluohjelman vastuuhenkilö sekä HR:n edustajia.

Ilmoitamme kaikille hakijoille joko puhelimitse tai sähköpostitse, kun uudet harjoittelijat on valittu.

Katso avoimet työpaikat