assistenttiharjoittelijat

Toimistossamme tarvitaan assistenttiharjoittelijoiden apua ympäri vuoden. Assistenttiharjoittelijamme avustavat joko assistenttien tavoin suoraan lakimiehiämme tai toimivat vakituisten assistenttiemme apureina.

Mitä olisi lakimies ilman assistenttiaan? Jokaisella toimistomme lakimiehellä on työparinaan assistentti, joka avustaa lakimiestä hänen päivittäisessä asiakaspalvelutyössään monella eri tavalla. Samalla assistentilla on tyypillisesti kolmesta viiteen työparia.

Assistenttiharjoittelijoidemme työpäiviin kuuluu esimerkiksi kokous- ja matkajärjestelyjen tekemistä ja avustamista asiakirjojen laatimisessa. Assistenttiharjoittelijoillamme ei yleensä mene sormi suuhun tiukassakaan tilanteessa, sillä he pystyvät printaten, leikaten ja liimaten kursimaan kokoon lähes mitä vain. Sovit hyvin joukkoomme, jos sinulla on reipas ja iloinen asenne, erinomaiset tietojenkäsittelytaidot sekä hyvä suomen ja englannin kielen taito. Assistenttiharjoittelijat ovat yleisimmin kaupallisen alan opiskelijoita.

Assistenttiharjoittelijoiden harjoitteluajanjakso on palkallista kokopäivätyötä. Harjoittelujaksot alkavat helmikuussa ja syyskuussa. 

Lisätietoja antavat Heidi Pirhonen ja Elina Kytömaa.

NÄIN REKRYTOINTI ETENEE

Jos sinusta tuntuu, että sopisit joukkoomme, täytä harjoittelijahakemus ja kerro meille itsestäsi. Tutustumme kaikkiin saamiimme hakemuksiin.

Lähetämme hakemuksen vastaanottamisen jälkeen kaikille hakijoille yhden videokysymyksen, johon toivomme vastausta mahdollisimman pian.

Kutsumme osan videohaastatteluun osallistuneista rekrytointipäivään toimistollemme. Rekrytointipäivässä kuulet lisää meillä työskentelystä ja osallistut ryhmätehtävään sekä yksilöhaastatteluun. Rekrytointipäivään osallistuu harjoitteluohjelman vastuuhenkilö sekä HR:n edustajia.

Ilmoitamme kaikille hakijoille joko puhelimitse tai sähköpostitse, kun uudet harjoittelijat on valittu.

Katso avoimet työpaikat