assistentti­harjoittelijat

Assistenttiharjoittelijana avustat assistenttien tavoin suoraan juristejamme tai toimit vakituisten assistenttiemme apuna. Jokaisella juristilla on omassa tiimissään yksi tai useampi assistentti avustamassa päivittäisessä asiakaspalvelutyössä monin eri tavoin.

Työssäsi avustat asiakirjojen laatimisessa ja teet esimerkiksi kokousjärjestelyjä. Työpäiväsi ovat monipuolisia ja vauhdikkaita. Sovit hyvin joukkoomme, jos sinulla on positiivinen asiakaspalveluasenne ja aloitteellinen työote, erinomaiset ICT-taidot sekä hyvä suomen ja englannin kielen taito.

  • Kesto: 5 kk (syksyn jakso) / 7 kk (kevään + kesän jakso)
  • Kokoaikainen/osa-aikainen: Kokoaikainen
  • Kenelle: Assistenttiharjoittelijat ovat yleensä kaupallisen alan opiskelijoita.

Haut ja aloitukset:

  • Haku elo-syyskuussa, aloitus tammi-helmikuussa
  • Haku helmi-maaliskuussa, aloitus elo-syyskuussa

NÄIN REKRYTOINTI ETENEE

Jos sinusta tuntuu, että sopisit joukkoomme, täytä harjoittelijahakemus ja kerro meille itsestäsi. Tutustumme kaikkiin saamiimme hakemuksiin.

Lähetämme kaikille hakijoille linkin yhteen videokysymykseen. Videovastauksen tekemiseen saat aikaa vähintään 2 vuorokautta.

Tutustumme kaikkiin saamiimme hakemuksiin ja videoihin.

Harjoittelijaohjelmasta riippuen kutsumme osan hakijoista rekrytointipäivään tai henkilökohtaiseen haastatteluun. Rekrytointipäivä koostuu ryhmätehtävästä ja henkilökohtaisesta haastattelusta. Haastatteluun osallistuu harjoittelijatiimin esihenkilö, HR:n edustaja ja mahdollisesti myös joku muu tuleva kollegasi. Saat tiedon haastattelijoista haastattelukutsun yhteydessä.

Jos et saa kutsua rekrytointipäivään tai henkilökohtaiseen haastatteluun, olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse ja tarjoamme mahdollisuuden saada hakijapalautetta puhelimitse.

Ilmoitamme rekrytointiprosessin päätöksestä kaikille rekrytointipäivään tai henkilökohtaiseen haastatteluun osallistuneille hakijoille puhelimitse.

Katso avoimet työpaikat