Counsel Ville Ahtola

Salibandyvalmentaja motivoituu haasteista

Counsel Ville Ahtola tunnetaan Cassulla sekä asiantuntevana insolvenssijuristina että erittäin aktiivisena salibandyn pelaajana. Paras ilmentymä Cassun hengestä onkin Villen mukaan juuri toimiston oma salibandyjoukkue, joka harjoittelee aina maanantai-iltaisin.

– Liikkuminen on hyvää vastapainoa työnteolle. Cassun sählyjoukkueessa ei kuitenkaan ole kyse vain liikunnasta, sillä se on erinomainen tapa tutustua muihin cassulaisiin, erityisesti sellaisiin kollegoihin, joiden kanssa ei päivittäin työskentele.

Maksukyvyttömyysmenettelyiden lisäksi Ville on erikoistunut riitojen ratkaisemiseen ja yhtiöoikeuteen. Hän aloitti toimistollamme associate-lakimiehenä vuonna 2006. Villen urapolku on kulkenut tyypillistä reittiä: pian asianajajatutkinnon jälkeen hänet nimitettiin senior associate -lakimieheksi, ja kokemuksen edelleen karttuessa hänestä tuli counsel vuonna 2012.

– Hoidan pääosin konkurssi- ja saneerausmenettelyitä. Näihin liittyvät tehtävät riippuvat aina siitä, missä vaiheessa kyseessä oleva menettely on menossa. Konkurssin alkaessa työ on hektisintä ja puhelin soi taukoamatta.

Villen mukaan tyypillistä työpäivää on vaikea kuvailla, sillä jokainen työpäivä on erilainen eikä työpäivä toteudu koskaan suunnitelmien mukaan. Näissä tehtävissä monipuolisuus ja haasteellisuus tuovat sopivasti kipinää työntekoon.

– Haastavat toimeksiannot ja vaihtelevat työpäivät tuovat työhön mielekkyyttä. Tässä työssä hienointa on aina se, kun saa hoidettua toimeksiannon niin, että asiakas on tyytyväinen.

Ville kertoo, että mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi hyvä työilmapiiri ja mukavat työkaverit auttavat viihtymään töissä.

– Cassun henki näkyy arvostuksena jokaista kollegaa kohtaan. Itsekin cassulaisena haluan osaltani vaikuttaa siihen, että erinomainen työilmapiiri säilyy. Arvostan kollegoitani paitsi työkavereina myös ihmisinä.