Vanhempi harjoittelija

Onko sinulla rohkeutta, kipinää ja tahtoa menestyä? Etsitkö vastuullista työyhteisöä, jossa saat loistaa? Oletko tiimipelaaja ja innostava työkaveri? Tule meille vanhemmaksi harjoittelijaksi – sparraamme sinusta menestystarinoiden tekijän!

Castrén & Snellman on liikejuridiikan konkari ja edelläkävijä. Haastamme päivittäin itsemme, toisemme ja asiakkaamme, jotta voimme yhdessä rakentaa kestäviä menestystarinoita. Meitä vie eteenpäin kipinä tarjota Suomen parasta asianajopalvelua ja olla alamme paras työpaikka.

Aloita menestystarinasi meillä

Tarjoamme uraansa aloitteleville oikeustieteen opiskelijoille loistavan työympäristön, jossa on mahdollisuus tutustua suuren asianajotoimiston arkeen. Saat alan parhaat opit ja pääset mukaan tiimeihin, joissa tehdään Suomen merkittävimpiä toimeksiantoja.

Kehität omaa osaamistasi tutustumalla vastavalmistuneen juristin työtehtäviin ja arkeen sekä osallistumalla talon yhteisiin kehittämisprojekteihin. Arvostamme jokaisen työpanosta sekä kykyä ja intoa tuoda oma osaaminen osaksi palvelukokonaisuuttamme, jota tarjoamme asiakkaillemme. Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran alan työkokemusta sekä avoin, oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen asenne. Vastuullisuus on tärkeä osa arvojamme ja strategiaamme, joten toivomme, että jaat kanssamme halun panostaa parempaan huomiseen.

Vanhemmat harjoittelijamme työskentelevät kokopäiväisesti. Neljän kuukauden harjoittelujaksot alkavat vuosittain tammi-, touko- ja syyskuussa. 

Miten haen?

Lue lisää harjoitteluohjelmastamme ja lähetä hakemuksesi! Voit hakea ensi kevään, kesän ja/tai syksyn 2021 harjoittelujaksolle. Huom! Hakuaika syksyn 2020 harjoitteluohjelmaamme on päättynyt 1.3.2020.

Harjoittelujaksojemme hakuajat:

  • Keväälle 2021: haku päättyy syyskuun 2020 alussa
  • Kesälle 2021: haku päättyy marras-joulukuussa 2020
  • Syksylle 2021: haku päättyy maaliskuussa 2021

Ilmoitamme tarkat ajankohdat noin kuukautta ennen hakuajan päättymistä.

Liitä hakemukseesi CV:n ja hakemuskirjeesi lisäksi myös opintosuoritusotteesi.

Hakemuksen jättämisen jälkeen saat kutsun videohaastatteluun, jossa vastaat yhteen sinulle sähköpostitse lähetettyyn kysymykseen. Käymme kaikki hakemukset läpi ja kutsumme osan hakijoista rekrytointipäivään Helsingin toimistollemme, joka pidetään pian hakuajan päättymisen jälkeen. Huom! Mikäli et voi osallistua rekrytointipäiväämme, se ei ole este hakemiselle. Järjestämme tarvittaessa korvaavia yksilöhaastatteluja (myös videon välityksellä).

Lisätietoja harjoitteluohjelmasta ja rekrytointiprosessista saat Talent Specialist Riitta Vuorenvirralta (020 7765 495 tai riitta.vuorenvirta@castren.fi).

Odotamme innolla hakemustasi!

Näin rekrytointi etenee

Jos sinusta tuntuu, että sopisit joukkoomme, täytä hakemuslomake ja kerro meille itsestäsi. Lue, miten käsittelemme työnhakijatietoja.

Tutustumme kaikkiin saamiimme hakemuksiin ja käytämme tarvittaessa videohaastattelua saadaksemme sinusta tarkemman kuvan. Videohaastattelussa vastaat muutamaan sinulle sähköpostitse toimitettuun videokysymykseen. Videoiden tekemiseen saat aikaa noin 2–4 vuorokautta.

Kutsumme osan hakijoista henkilökohtaiseen haastatteluun toimistollemme. Haastatteluun osallistuvat rekrytoiva esimies, HR:n edustaja ja mahdollisesti myös joku muu tuleva kollegasi. Saat tiedon haastattelijoista haastatteluaikaa sovittaessa. Haastattelukierroksia voi olla useita.

Jos haet vakituista työpaikkaa, sinut kutsutaan Mercuri Urvalin soveltuvuusarvioon osana rekrytointiprosessia. Mercuri Urval on pitkäaikainen kumppanimme, jonka arvio täydentää ja syventää haastattelutietoa. Lisäksi saat linkin sähköiseen englannin yleiskielen tasotestiin, jonka tulos huomioidaan valintaprosessissa.

Ilmoitamme rekrytointiprosessin päätöksestä kaikille hakijoille joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Hakulomake tilapäisesti pois käytöstä