KM-harjoittelija

Onko sinulla rohkeutta, kipinää ja tahtoa menestyä? Etsitkö vastuullista työyhteisöä, jossa saat loistaa? Oletko tiimipelaaja ja innostava työkaveri? Hae KM-harjoittelijaksi tietopalveluumme – sparraamme sinusta menestystarinoiden tekijän!
 
Castrén & Snellman on liikejuridiikan konkari ja edelläkävijä. Autamme asiakkaitamme Suomen merkittävimmissä ja haastavimmissa toimeksiannoissa. Haastamme päivittäin itsemme, toisemme ja asiakkaamme, jotta voimme yhdessä rakentaa kestäviä menestystarinoita. Meitä vie eteenpäin kipinä tarjota Suomen parasta asianajopalvelua ja olla alamme paras työpaikka.
 
Aloita menestystarinasi meillä
 
Tarjoamme loistavan työympäristön uraansa aloitteleville oikeustieteen opiskelijoille. Meillä pääset tutustumaan asianajotoimiston arkeen ja kehittämään ammatillista osaamistasi. Arvostamme jokaisen työpanosta sekä kykyä ja intoa tuoda oma osaaminen osaksi kokonaispalvelua, jota tarjoamme asiakkaillemme. Kannustamme jokaista jatkuvaan oppimiseen ja itsensä kehittämiseen. Tule mukaan tekemään kovia juttuja hyvässä hengessä!
 
KM-harjoittelijat avustavat lakimiehiämme toimeksiannoissa laaja-alaisesti tekemällä monipuolisia tiedonhakuja, niin juridiikan kuin taloudellisenkin tiedon saralla. KM-harjoittelijana sinulla on mahdollisuus kehittää tiedonhaun, oikeudellisen ajattelun, juridisen kirjoittamisen ja tiimityön taitojasi. KM-harjoittelujakso on myös erinomainen mahdollisuus tutustua eri oikeudenaloihin ja tämän myötä löytää suuntaa opinnoille ja uralle. Tukenasi sinulla on harjoittelun aikana kannustava työyhteisö, tiedonhakuun erikoistunut juristiesimies sekä energinen harjoittelijatiimi, johon kuuluu sinun lisäksesi noin viisi harjoittelijaa.
 
Voisit sopia KM-harjoittelijaksemme, mikäli opintosi ovat harjoittelun alkaessa noin puolivälissä (n. 160 op), olet tiimihenkinen ja sinulla on aitoa kiinnostusta juridista tiedonhakua kohtaan. Lisäksi toivomme, että sinulla olisi jo kokemusta tiedonhausta töiden ja opintojen kautta. Vastuullisuus on tärkeä osa arvojamme ja strategiaamme, joten toivomme, että jaat kanssamme halun panostaa parempaan huomiseen.
 
Miten haen?

Lue lisää harjoitteluohjelmastamme ja hae mukaan! Voit hakea keväällä ja/tai syksyllä 2021 alkaville harjoittelujaksoille.
KM-harjoittelijat työskentelevät lukukausien aikana osa-aikaisesti ja kesäisin kokoaikaisesti.  Kevään harjoittelujakso alkaa tammikuussa 2021 ja päättyy joulukuussa 2021 ja syksyn jakso syyskuussa 2021 ja päättyy syyskuussa 2022. 
 
Haku syksyllä 2020 alkavaan harjoittelijaohjelmaan on päättynyt. 
 
Hakuaika tammikuussa 2021 alkavalle jaksolle päättyy syyskuun 2020 alussa. Ilmoitamme tarkan ajankohdan noin kuukautta ennen haun päättymistä.
 
Hakemuksen jättämisen jälkeen saat kutsun videohaastatteluun, jossa vastaat yhteen sinulle sähköpostitse lähetettyyn kysymykseen. Käymme kaikki hakemukset läpi ja kutsumme osan syksyn harjoitteluohjelmaan hakeneista rekrytointipäivään Helsingin toimistollemme, joka pidetään pian hakuajan päättymisen jälkeen.  Merkitse päivä kalenteriisi jo siltä varalta, että tulet valituksi jatkoon. Huom! Mikäli et voi osallistua rekrytointipäiväämme, se ei ole este hakemiselle. Järjestämme tarvittaessa korvaavia yksilöhaastatteluja (myös videon välityksellä).
 
Lisätietoja KM -harjoittelijan harjoitteluohjelmasta saat Elina Kytömaalta (elina.kytomaa@castren.fi, p. 020 776 5237).
 

Näin rekrytointi etenee

Jos sinusta tuntuu, että sopisit joukkoomme, täytä hakemuslomake ja kerro meille itsestäsi. Lue, miten käsittelemme työnhakijatietoja.

Tutustumme kaikkiin saamiimme hakemuksiin ja käytämme tarvittaessa videohaastattelua saadaksemme sinusta tarkemman kuvan. Videohaastattelussa vastaat muutamaan sinulle sähköpostitse toimitettuun videokysymykseen. Videoiden tekemiseen saat aikaa noin 2–4 vuorokautta.

Kutsumme osan hakijoista henkilökohtaiseen haastatteluun toimistollemme. Haastatteluun osallistuvat rekrytoiva esimies, HR:n edustaja ja mahdollisesti myös joku muu tuleva kollegasi. Saat tiedon haastattelijoista haastatteluaikaa sovittaessa. Haastattelukierroksia voi olla useita.

Jos haet vakituista työpaikkaa, sinut kutsutaan Mercuri Urvalin soveltuvuusarvioon osana rekrytointiprosessia. Mercuri Urval on pitkäaikainen kumppanimme, jonka arvio täydentää ja syventää haastattelutietoa. Lisäksi saat linkin sähköiseen englannin yleiskielen tasotestiin, jonka tulos huomioidaan valintaprosessissa.

Ilmoitamme rekrytointiprosessin päätöksestä kaikille hakijoille joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Hakulomake tilapäisesti pois käytöstä