Urapolku

Tule mukaan tekemään kovia juttuja hyvässä hengessä.

Castrén & Snellman on huippuosaajien yhteisö, joka tekee kovia juttuja hyvässä hengessä. Haastamme itsemme, toisemme ja asiakkaamme päivittäin rakentamaan kestäviä menestystarinoita. Meillä on Suomen kiinnostavimmat toimeksiannot ja ihminen kaiken keskiössä.

Opiskelijat ja harjoitteluohjelmamme

Harjoitteluohjelmamme tarjoavat vuosittain yli 5o opiskelijalle hienon mahdollisuuden tutustua liikejuridiikkaan ja asianajotoimiston arkeen. Meiltä löydät sopivan työnkuvan opintojen kaikkiin vaiheisiin.

Lue lisää 

Avoimet työpaikat

Miksi liittyä joukkoomme?

Hyvässä hengessä

Työhyvinvointi ja työssä viihtyminen ovat henkilöstömme mukaan toimistomme selkeitä vahvuuksia. Pelaamme yhtenä joukkueena, oli tilanne mikä hyvänsä. Haluamme auttaa toisiamme loistamaan. Yhteinen arvomaailma, kannustava ilmapiiri, toimiva esimiestyö ja kehittymismahdollisuudet ovat hyvinvointimme kulmakiviä. Rakennamme joka päivä työyhteisöä, jossa empatia, kunnianhimo ja hyvä tulos kohtaavat.

Hyvinvointia tukevan ilmapiirin lisäksi työssä viihtymiseen vaikuttavat vahvasti mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön ja oman työn merkitykselliseksi kokeminen. Merkityksellisyys kumpuaa esimerkiksi siitä, että saa nähdä, miten oma työ auttaa asiakasta menestymään. Me uskommekin, että juridiikan avulla voi tehdä maailmaa paremmaksi.

Kovia juttuja

Suomen merkittävimmät ja haastavimmat toimeksiannot ja mahdollisuus perehtyä mielenkiintoisten asiakasyritystemme toimintaan ovat monelle lakimiehelle syitä valita Castrén & Snellman työpaikakseen. Kun kovan luokan ammattitaito yhdistyy kunnianhimoon ja työn iloon, syntyy ihmeitä. Meitä vie eteenpäin kipinä tarjota Suomen parasta asianajopalvelua ja olla alamme paras työpaikka. Haastamme päivittäin itsemme, toisemme ja asiakkaamme, jotta voimme rakentaa menestystarinoita.

Kannustamme kaikkia työntekijöitämme laaja-alaiseen osaamisen kehittämiseen. Lakimiesten kohdalla tämä voi tarkoittaa esimerkiksi työkomennusta asiakasyrityksessä tai tuomioistuinharjoittelua. Noin puolet toimeksiannoistamme on kansainvälisiä, ja se lisää monen työntekijämme mielestä työn kiinnostavuutta. Arvostamme kansainvälistä kokemusta, ja suuri osa lakimiehistämme onkin opiskellut tai työskennellyt ulkomailla jossain uransa vaiheessa.

Vastuullisesti

Pyrimme aina parhaaseen lopputulokseen, mutta emme oman jaksamisemme, laadun tai ympäristön kustannuksella. Uskomme, että onnelliset työntekijät takaavat onnelliset asiakkaat. Tekemistämme ohjaavat arvomme – kipinä, arvonanto, rohkeus, vastuunkanto – jotka haluamme tehdä todeksi joka päivä.

Meillä työskentelee hyvin erilaisissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä, joilla on erilaiset toiveet ja tavoitteet.  Pyrimme toimimaan niin, että me kaikki voimme pitää työyhteisöämme parhaana mahdollisena työpaikkana. Asiakkaamme odottavat yhä useammin, että olemme käytettävissä aina, kun he tarvitsevat meitä. Sen vastapainoksi etsimme jatkuvasti uusia keinoja, joiden avulla voimme edistää työntekijöidemme elämän tasapainoa. Joustava työaika, etätyömahdollisuudet tai vaikkapa sairastuneen lapsen hoitoapu saattavat pelastaa ruuhkavuosiaan elävän cassulaisen päivän.

HENKILÖSTÖMME LUKUINA

Cassulaiset esittäytyvät

Vaikuttaako tämä oikealta paikalta sinulle?

Vaikka unelmatyöpaikkasi ei olisikaan juuri nyt avoimena, kannattaa jättää avoin hakemus. Saatat olla juuri etsimämme henkilö!

Jätä hakemus