VERO­PROSES­SIT

Veroerimielisyyksien selvittäminen vie aikaa, rahaa ja resursseja yrityksen varsinaiselta liiketoiminnalta. Siksi autamme sinua välttämään vaikeudet ennalta. Jos erimielisyyksiä kuitenkin ilmenee, puolustamme yritystäsi kaikissa muutoksenhakuasteissa.

Olemme tukenasi liiketoimintasi suunnittelussa ja sen verokohtelun ennalta varmistamisessa.  Tilanteen vaatiessa toimimme riippumattomana asiamiehenäsi veroriitojen ratkaisemisessa. Asiantuntijoillamme on laaja kokemus ennakkoratkaisuprosesseista ja veroriitojen ratkaisusta niin asiamiehenä, kuin päätöksentekijänäkin. Asiantuntemuksemme yhdistettynä hyviin suhteisiimme viranomaisiin varmistaa sinulle oikeudenmukaisen kohtelun veroasioiden käsittelyn eri vaiheissa.

Ehkäisemme ongelmat ennalta perehtymällä huolellisesti liiketoimintasi veronäkökohtiin ja pyydämme tarvittaessa verohallinnolta ennakkokannanoton, jolla varmistamme etukäteen, että järjestely toimii. Avustamme sinua myös verotarkastuksen kaikissa vaiheissa.

Jos verotuskysymyksistä syntyy erimielisyyttä, puolustamme etujasi yhdessä arvostetun riidanratkaisutiimimme kanssa. Saat parhaan mahdollisen avun myös verovalitusprosessien hoitamiseen esimerkiksi tilanteissa, joissa yrityksessäsi tehdään verotarkastus tai veroviranomainen puuttuu järjestelyyn jälkikäteen.

Wide-ranging practice with notable expertise on transactional matters, including M&A, capital markets and real estate mandates. Also active on cross-border tax planning, transfer pricing and tax litigation.
Chambers Europe