Vakuutukset, korvaus­vaatimukset ja riidat

Oletko vakuutuksenantaja tai vakuutuksenottaja? Kun tarvitset neuvontaa vakuutusriidoissa, korvausvaatimuksissa tai muissa vakuutusasioissa, meiltä saat asiantuntemusta, kokemusta ja luotettavaa palvelua. Vastaamme tarpeisiisi ja autamme sinua pääsemään parhaisiin mahdollisiin tuloksiin.

  • Vakuutukset: Neuvomme asiakkaitamme vakuutussopimusten laadinnassa ja ehtojen tulkinnassa, usein Suomen markkinoille lanseerattavien uusien vakuutustuotteiden yhteydessä.
  • Korvausvaatimukset: Neuvomme vakuutusturva-asioissa niin vakuutuksenantajia kuin vakuutuksenottajiakin. Avustamme myös erityisen vaativissa tapauksissa ja suurissa korvausvaatimuksissa. 
  • Riidat: Edustamme asiakkaitamme tuomioistuin- ja välimiesmenettelyissä kaikenlaisissa vakuutusriidoissa, käytiinpä ne sitten vakuutusyhtiöiden kesken tai vakuutusyhtiön ja vakuutuksenottajan välillä. Riita voi koskea myös vakuutetun vastuuta, kun kyseessä on esimerkiksi avainhenkilöiden tai konsultin vastuuvakuutus tai ympäristövahinkojen varalta otettu vastuuvakuutus. Hoitamamme riidat koskevat usein myös esimerkiksi omaisuusvakuutuksia, eläkevakuutuksia, palovakuutuksia, meri- ja kuljetusvakuutuksia, sijoitusvakuutuksia sekä ammatillisia vastuuvakuutuksia.
Kun tarvitset neuvontaa vakuutusriidoissa, korvausvaatimuksissa tai muissa vakuutusasioissa, meiltä saat asiantuntemusta, kokemusta ja luotettavaa palvelua.

{{result.date}}


{{cases.loadMore}}