vakuutus

Vakuutusalan sääntely on ollut viime vuosina voimakkaassa murroksessa. Siksi on tärkeää, että oikeudellinen neuvonantajasi ymmärtää vakuutusalaa ja lainsäätäjän päämääriä ja osaa hyödyntää tietoaan auttaessaan yrityksiä mukautumaan uuteen sääntely-ympäristöön ja menestymään siinä.

Monivuotisen vakuutusalan kokemuksemme ansiosta voimme tarjota käyttöösi asiantuntemusta, jonka veroista et muualta saa. Vuosien varrella olemme rakentaneet toimivat suhteet vakuutusalaa valvoviin viranomaisiin. Pystymme toteuttamaan sujuvasti monimutkaisetkin järjestelyt tällä tiukasti säännellyllä toimialalla. Teemme myös tiivistä ja tuloksekasta yhteistyötä maailman tärkeimpien vakuutusalan keskittymien kanssa. Siksi olemme luontainen kumppani niin kotimaisille kuin kansainvälisille vakuutusalan yrityksille.

Palveluihimme kuuluvat

Osaamisalueitamme ovat vahinkovakuutukset, henkivakuutukset, eläkevakuutukset, jälleenvakuutukset, sijoitusvakuutukset ja kapitalisaatiosopimukset, vastuuvakuutukset, professional indemnity -vakuutukset pankeille ja rahoituslaitoksille, merivakuutukset ja kuljetusvakuutukset, tuotevastuuvakuutukset, vakuutusedustukset, Solvenssi II -direktiivi ja run-off-toiminnot.

 

Teemme tiivistä ja tuloksekasta yhteistyötä maailman tärkeimpien vakuutusalan keskittymien kanssa. Siksi olemme luontainen kumppani niin kotimaisille kuin kansainvälisille vakuutusalan yrityksille.

{{result.date}}


{{cases.loadMore}}