työoikeus

Kun tarvitset työoikeuspalvelua, jonka asianajotoimistojen asiakkaat ovat toistuvasti arvioineet maan parhaaksi, käänny puoleemme.

Olemme Suomen suurin ja vahvin työoikeusryhmä. Hallitsemme kaikki työsuhdejuridiikan osa-alueet, ja asiakkaidemme toimialan oppiminen on meille kunnia-asia. Olemme usealla toimialalla luotettu juridinen neuvonantaja ja strateginen keskustelukumppani. Olemme vakiinnuttaneet asemamme työnantajien neuvonantajana myös kansainvälisesti: meidän avullamme saat käyttöösi kansainvälisen verkostomme, johon olemme valikoineet eturivin ulkomaisia asianajotoimistoja. Asiakkaanamme voit olla varma, että muutoksen keskelläkin taustajoukossasi ovat juuri oikeat asiantuntijat.

Broad and respected practice acting on all aspects of employment law, including restructurings, outsourcing, terminations and matters relating to discrimination. Also represents clients in civil and criminal litigations. Clients praise the team’s ‘deep and broad understanding’ as well as its ‘strong customer focus’.
Chambers Europe, 2018

palvelumme

Työoikeu­dellinen neuvonta

Lue lisää

Työvoiman uudelleen­järjestelyt

Lue lisää

Työsuhde­asiat yritysjär­jestelyissä

Lue lisää

ulkoistaminen

Lue lisää

Työoikeu­delliset riidat

Lue lisää

työturval­lisuus

Lue lisää

Työrikokset

Lue lisää

Julkisen sektorin työ- ja virkamies­oikeus

Lue lisää

KANNUSTIN- JA SITOUTTA­MISJÄRJES­TELYT

Lue lisää

Tietosuoja ja yksityisyyden suoja

Lue lisää

{{result.date}}