energia

Energiaratkaisuista on tulossa entistä tärkeämpi osa jokaisen yrityksen brändiarvoa. Eettiset näkökohdat, yritysvastuu ja nopeasti kehittyvä sääntely-ympäristö ovat merkittävästi muuttamassa yleistä suhtautumista energiakysymyksiin.

Meillä on Suomen johtava energia-alaan erikoistunut juristitiimi. Juristiemme toimialatuntemus, monialainen osaaminen ja kansainvälinen kokemus varmistavat, että hankkeesi on parhaissa mahdollisissa käsissä. Olemme neuvoneet asiakkaita niin uraauurtavissa hankkeissa kuin kaikkein haastavimmissa PPP-projekteissakin, minkä vuoksi meillä on poikkeuksellisen kattava ymmärrys koko energiasektorista. Meiltä saat myös energiatoimialan tarpeisiin räätälöidyt rahoitus- ja transaktiopalvelut.

Palvelemme maamme merkittävimpiä energia-alan yrityksiä ja hankevastaavia kotimaassa ja ulkomailla. Toimimme myös kunnallisella energia-sektorilla ja neuvomme projektien kehittäjiä ja sijoittajia. Olemme kansainvälisten energia-alan toimijoiden ykköskumppani Suomessa.

What the team is known for: impressive department regularly instructed on high-profile, complex mandates. Areas of expertise include mining, wind power and oil and gas. Also covers LNG projects and mining, and offers notable experience of environmental issues.
Chambers Europe

{{result.date}}


{{cases.loadMore}}