Riidat ja viranomais­menettelyt

Tietosuojasääntelyn kiristymisen myötä viranomaisten päätökset ja linjaukset saavat suuren merkityksen yritysten ja muiden organisaatioiden arjessa.

Yhä useampi ymmärtää tiedon arvon. Yritykset valvovat entistä tarkemmin tieto-omaisuuteen liittyviä etujaan. Yksityishenkilöt ovat yhä paremmin perillä tietojen käsittelyyn liittyvistä oikeuksistaan ja käyttävät niitä hanakasti. Toisinaan osapuolten edut ja oikeudet risteävät niin, että on turvauduttava riidanratkaisumenettelyihin. Ne vaativat monipuolista sääntelyn, teknologian ja toimialan ymmärrystä.

Tiimillämme on vankka kokemus tietosuojaan ja teknologiaan liittyvistä riidoista ja viranomaismenettelyistä. Olemme edustaneet asiakkaitamme siviiliasioissa, rikosasioissa ja hallintoasioissa eri tuomioistuimissa. Asiakkaamme kiittävät erityisesti tehokasta ja taitavaa otettamme viranomaismenettelyihin.

Castrén & Snellmanin asiantuntijat ”ovat kuin oman lakiasiainosastomme jatke. He kuuntelevat tavoitteitamme ja kertovat sitten, miten saavutamme ne tehokkaasti.”
Chamber Europe 2017 (TMT)