Hanna Hokkanen

Employer Branding Specialist

Työskentelen Castrén & Snellmanilla Employer Branding Specialistina viestintä- ja markkinointitiimissä. Tiimimme tuottaa strategiaamme tukevia palveluita kovatasoiselle asiantuntijaorganisaatiollemme ja rakentaa toimistomme kasvua sekä asianajoalan parasta asiakas- ja työntekijäkokemusta. Castrén & Snellman onkin valittu useana vuotena peräkkäin alamme houkuttelevimmaksi työnantajaksi.

Olen työskennellyt Talent Acquisition -tehtävissä employer brandingin parissa jo lähes 20 vuotta suurissa suomalaisissa ja kansainvälisissä elintarvike- ja metsäteollisuuden yrityksissä. Työkokemukseni myötä minulle on karttunut laajasti osaamista muun muassa sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä, markkinoinnista sekä HR:n puolelta rekrytoinnista ja työnantajakuvan kehittämisestä.

Vastaan Castrén & Snellmanilla työnantajabrändäyksen suunnittelusta ja toteutuksesta. Olen mukana myös kulttuurimme kehittämiseen liittyvissä hankkeissa – tavoitteenamme on luoda alan paras työntekijäkokemus. Uskomme siihen, että onnelliset työntekijät takaavat onnelliset asiakkaat.

Saan kipinää yhdessä tekemisestä ja asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta. Haluan olla mukana rakentamassa psykologisesti turvallista työympäristöä, jossa kaikki pääsevät loistamaan omana itsenään.