23.1.2023

Opiskelija, sytytä urallesi kipinä Castrén & Snellmanilla – vanhempien harjoittelijoiden haku on nyt auki!

Haemme nyt harjoittelijoita ensi syksyn harjoitteluohjelmiin, jotka alkavat syyskuussa 2023 ja kestävät ohjelmasta riippuen 4–12 kuukautta.

Castrén & Snellman on yli 300 hengen asianajotoimisto. Olemme vastuullisuuden edelläkävijä asianajoalalla, ja rakennamme yhdessä kestäviä menestystarinoita. Meitä vie eteenpäin kipinä tarjota Suomen parasta asianajopalvelua ja olla alamme paras työpaikka. Toivommekin, että harjoittelijat jakavat kanssamme yhteiset arvot – kipinä, arvonanto, rohkeus ja vastuunkanto – ja ylläpitävät osaltaan erinomaista tiimihenkeämme.

Tarjoamme opiskelijoille osa-aikaisia ja kokoaikaisia harjoittelupaikkoja opintojen eri vaiheisiin, ja kaikki harjoittelumme ovat palkallisia. Vuosittain yli sata opiskelijaa tutustuu harjoitteluohjelmissamme liikejuridiikkaan ja asianajotoimiston arkeen osallistumalla asiakastyöhön ja toimistomme kehittämiseen.

Oikeustieteen opiskelijana voit nyt hakea opintojesi vaiheeseen parhaiten sopivaan harjoitteluohjelmaan:

  • nuoremmat harjoittelijat
  • knowledge management -harjoittelijat
  • legal tech -harjoittelijat.

Liiketalouden opiskelijat voivat hakea assistenttiharjoittelijaksi.

Lisätietoja harjoitteluohjelmista ja meillä työskentelystä saat Urapolku-sivultamme sekä sosiaalisen median kanavistamme. Olemme lisäksi koonneet vastauksia yleisimpiin harjoittelujaksoja koskeviin kysymyksiin FAQ-osioon.

Uutinen jatkuu kuvan jälkeen.

Tutustu harjoittelijoiden arkeen Instagramissa

Instagram-tarinat tarjoavat kurkistusikkunaan harjoittelijoiden arkeen. Samalla saat mahdollisuuden kysyä harjoittelusta suoraan harjoittelijoilta.

  • Nuoremmat harjoittelijat 23.–24.2.,
  • Knowledge management -harjoittelijat 2.3.
  • Assistenttiharjoittelijat 3.3.
  • Legal tech -harjoittelijat 6.3.

Täytä hakemus mieleiseesi harjoitteluohjelmaan 6.3. mennessä ja tule rakentamaan kanssamme kestäviä menestystarinoita!