10.8.2022

Castrén & Snellman valittiin jo kolmatta kertaa yhdeksi parhaista kansainvälisiä välimiesmenettelyjä hoitavista toimistoista

Vuosittain julkaistavassa GAR 100 -arvioinnissa käydään läpi asianajotoimistoja ja kartoitetaan kansainvälisten välimiesmenettelyjen erityisosaamista maineen, kokemuksen ja toimeksiantojen määrän sekä niiden taloudellisen arvon perusteella. Riidanratkaisutiimimme on tunnustuksesta erittäin ylpeä.

GAR 100 -arvioijat nostavat esiin toimistomme pitkän historian ja osaamisen välimiesmenettelyissä sekä vahvat näyttömme toimeksiantojen hoitamisessa ja mainitsevat arviossaan seuraavat toimeksiannot:

  • Edustimme menestyksekkäästi asiakasyritystämme itäeurooppalaista yritystä vastaan Ruotsissa käydyssä välimiesmenettelyssä, jossa riidan arvo oli miljardi Yhdysvaltain dollaria.
  • Onnistuimme torjumaan suurimman osan suureen kansainväliseen investointipankkiin kohdistetuista 200 miljoonan dollarin vaatimuksista asiassa, jossa oli kyse osakekauppaan liittyneestä väitetystä ammatillisesta virheestä.
  • Edustimme menestyksekkäästi suomalaista rakennusyhtiötä välimiesmenettelyssä 25 miljoonan dollarin riidassa, jossa oli kyse Venäjällä toteutettavasta projektista.
  • Edustimme menestyksekkäästi aasialaista monialayritystä välimiesmenettelyssä, jossa riidan arvo oli 800 miljoonaa dollaria ja jossa sovellettiin usean eri maan lakia.
  • Saimme kumottua asiakasyritystämme vastaan Suomessa annetun välitystuomion sillä perusteella, että välitystuomio oli perustettu seikkaan, johon vastapuoli ei ollut välimiesmenettelyssä vedonnut.
  • Edustamme asiakasyritystämme Belgiassa käytävässä välimiesmenettelyssä rakennusriidassa, jonka arvo on noin 350 miljoonaa dollaria ja johon sovelletaan Englannin lakia.

Castrén & Snellmanin saama arvio on saatavilla verkossa (vaatii tilauksen).