22.1.2019

Castrén & Snellmanin uusi palvelu Signe automatisoi asiakkaan sopimukset

Castrén & Snellman ryhtyy tarjoamaan asiakirjojen automatisointiosaamista asiakkailleen. Asiakkaiden käyttöön tuodaan Signe, uusi asiakirjojen automatisointityökalu, jonka avulla asiakkaat voivat luoda uusia sopimuksia tehokkaasti nykyisten pohjalta. Rutiinityön vähentyessä aikaa säästyy yrityksissä tärkeämpiin tehtäviin.

”Haluamme tarjota asiakkaillemme arkea helpottavaa uutta teknologiaa nopeasti, kätevästi ja kohtuullisin kustannuksin”, Knowledge Manager Paula Aura summaa.

Signe otettiin käyttöön Castrén & Snellmanilla kolme vuotta sitten nopeuttamaan erilaisten asiakirjojen luonnostelua talon sisällä.

”Suhtaudumme ennakkoluulottomasti uusiin teknologioihin, jotka helpottavat päivittäistä työn tekemistä. Signesta on ollut iso apu niin juristeille kuin liiketoimintapalveluiden henkilöstölle, ja nyt on sopiva aika tuoda palvelu myös asiakkaiden käyttöön”, senior associate Teresa Kauppila kertoo.

Signen käyttö tuo asiakkaalle monenlaisia etuja:

  • Työskentely tehostuu: Lakiasiainjohtajat saavat tiimilleen työkalun, jonka avulla sopimusten käyttäjät yrityksessä voivat itse luoda tarvitsemiaan sopimuksia. Työ tehostuu ja säästyy kustannuksia.
  • Työpäivistä mielekkäämpiä: Kun rutiininomaiset tehtävät vähenevät, haastaville ja uutta luoville töille vapautuu enemmän aikaa.
  • Nopeutta ja sujuvuutta sopimusneuvotteluihin: Neuvotteluita käyvät henkilöt esimerkiksi liiketoiminnassa pystyvät itse laatimaan laadukkaampia sopimuksia ja etenemään neuvotteluissa ripeämmin.
  • Riskienhallinta vahvemmaksi: Yhteiset sopimusmallit ja neuvottelukäytännöt sekä sopimuksiin sovitetut käyttöohjeet auttavat vähentämään riskejä.
  • Teknologiaa vaivattomasti ja edullisesti: Yritysjuristit saavat käyttöönsä juridiikkaa palvelevaa teknologiaa nopeasti, kätevästi ja kohtuullisin kustannuksin, ilman isoja alkuinvestointeja.

Portaalimaisesti toimivan Signen kuukausihinta määräytyy automatisoitujen asiakirjojen yhteenlasketun sivumäärän mukaan. Asiakasyrityksen käytössä olevat valmiit sopimuspohjat on mahdollista siirtää palveluun ja automatisoida nopeasti, jopa päivissä.

Signe-automatisointityökalu

Haluatko tutustua asiakirjojen automatisointipalveluumme Signeen? Ota yhteyttä Teresa Kauppilaan tai Paula Auraan.