5.10.2018

Sari Hiltuselle Vuoden uudistajat -palkinto Alma Talentin Kilpailuoikeus-seminaarista

Castrén & Snellmanin osakas ja Kilpailuoikeus-tiimin vetäjä Sari Hiltunen palkittiin Ilkka Leppihalmeen kanssa Vuoden uudistajat -palkinnolla Alma Talentin syysjuhlassa 4.10.2018. Sarin ja Ilkan vetämä Kilpailuoikeus-seminaari sai tunnustusta palkintolautakunnalta seuraavasti:

Sari Hiltunen ja Ilkka Leppihalme ovat uudistaneet perinteisen Kilpailuoikeus-seminaarin nextille levelille sekä seminaarisisältöjen että toteutustapojen innovatiivisella kehitystyöllä.

- Loistavalla yhteistyöllä innostavien huippuammattilaisten kanssa on helppo nousta seuraavalle tasolle. Kiitos inspiraatiosta ja yhteistyöstä Ilkka Leppihalmeelle ja Salla Korhoselle, Sari kiittelee.

Kilpailuoikeus 2018 -seminaari tarjoaa korkeatasoisia kotimaisia ja ulkomaisia puheenvuoroja kilpailuoikeuden alaan kuuluvista ajankohtaisimmista aiheista. Kaksipäiväinen seminaari on Alma Talent Pron ja Lakimiesliiton Koulutuksen perinteinen kilpailuoikeustietopaketti jokaiselle lakimiehelle. Seuraava seminaari pidetään Finlandiatalolla 11.-12.10.2018.  Lue Alma Talentin sivuilta lisää.