Intermediate Capital Group

Esperi Care Groupin osto

29.5.2016

Toimimme Intermediate Capital Groupin (ICG) oikeudellisena neuvonantajana sen ostaessa Esperi Care Group -konsernin CapMan Oyj:n hallinnoimilta rahastoilta ja Esperi Care Groupin johdolta. Järjestely toteutettiin 15.6.2016.

Vuonna 2001 perustettu Esperi Care Group on Suomen johtava hoiva- ja terveyspalvelualan yritys, joka tarjoaa asumispalveluja ikääntyneille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä vammaisille. Esperi Care Group tekee yhteistyötä yli 150 kunnan kanssa, ja sillä on yli 3 700 asukaspaikkaa ympäri Suomea. Konsernin liikevaihto on yli 160 miljoonaa euroa, ja sillä on yli 4 000 työntekijää.

ICG on Lontoon pörssiin listautunut brittiläinen sijoitus- ja varainhoitoyhtiö, jolla on 27 vuoden kokemus velka- ja pääomasijoitusjärjestelyistä. Yhtiö on aktiivinen sijoittaja, joka on sijoittanut Pohjoismaihin jo yli 25 vuoden ajan. ICG:n rahastoissa on hoidossa kansainvälisesti 21,6 miljardin euron edestä varoja.

  • Vuonna 2001 perustettu Esperi Care Group tarjoaa asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille ja vammaisille. Sen liikevaihto on yli 160 miljoonaa euroa, ja sillä on yli 4 000 työntekijää.
  • Intermediate Capital Group on Lontoon pörssiin listautunut brittiläinen sijoitus- ja varainhoitoyhtiö, jolla on 27 vuoden kokemus pääomamarkkinoista. Yhtiö on sijoittanut Pohjoismaihin jo yli 25 vuoden ajan.

Tiimi

{{result.date}}


{{cases.loadMore}}