Vähittäiskaupan alalla toimiva asiakas – Monitoimittajamallilla toteutettu liiketoimintaprosessien transformaatiohanke

Vähittäiskaupan alalla toimiva asiakas – Monitoimittajamallilla toteutettu liiketoimintaprosessien transformaatiohanke

Hyvän yhteistyösuhteen taustalla on yleensä hyvä sopimus.

Oikeanlainen sopimus säästää osapuolensa monelta päänvaivalta, joita monimutkaiset teknologiat ja tiukentuva tietosuoja saattavat aiheuttaa. Sopimusjuristiemme taito ja kokemus takaavat, että saat toimivan sopimuksen joka tilanteeseen: arkipäiväisestä tietojenkäsittelysopimuksesta, lisenssisopimuksesta tai pilvipalveluiden hankinnasta laajoihin, eri sidosryhmiä sitouttaviin digitalisaatiohankkeisiin.  

Digitalisaation muutosvoima kannattaa valjastaa hyödyksi.

Yrityksesi saa liiketoimintaansa lisätehoa, kun vanhat, hajanaiset liiketoimintaprosessit ja tietojärjestelmät vaihdetaan nykyaikaisiin, yhtenäisiin prosesseihin ja järjestelmiin. Se säästää kustannuksia ja auttaa tiivistämään yhteistyötä.

Digisiirtymässä on pidettävä koko ajan kirkkaana mielessä tavoitellut liiketoimintahyödyt. Kun yritys ottaa käyttöönsä uudenlaista tekniikkaa, sen on varmistettava alusta pitäen, että sopimusasiakirjat palvelevat muutoksen päämääriä. Meiltä saat avuksesi kansainvälisesti kokeneen tiimin, joka tuntee IT-markkinat, uusimmat sopimusmallit ja kilpailutuksen parhaat käytännöt.