Kiinteistöt ja rakentaminen

Olit sitten sijoittaja, kiinteistön omistaja, hallinnoija tai kehittäjä, kiinteistöliiketoiminnan juridiset haasteet vaativat neuvonantajan, jolla on laaja-alaista osaamista aina päivittäisestä kiinteistöhallinnoinnista kiinteistötransaktioihin.

Kansainvälisesti tunnustetut asiantuntijamme auttavat sinua menestymään toimialasi vaativissa tilanteissa. Hyödyt projekteissasi vuosien kokemukseen perustuvasta kiinteistöliiketoiminnan ja rakennushankkeiden ymmärryksestämme. Käytännönläheinen ja innovatiivinen toimintamallimme tarjoaa ratkaisut aina yksittäisistä kiinteistö- ja rakentamisalan kysymyksistä moniulotteisiin kiinteistöjärjestelyihin niin suomalaisissa kuin rajat ylittävissä hankkeissa.

Johtavat rahoituksen, verotuksen ja julkisten hankintojen asiantuntijamme antavat ainutlaatuisen lisäarvon projekteihisi.

Large team with significant experience advising on transactions with an international element. Other areas of work include contentious and non-contentious construction matters and real estate finance. Clients include investors and municipalities.
Chambers Europe, 2015

palvelumme

Kiinteistö­transaktiot

Lue lisää

Kiinteistö­kehitys

Lue lisää

Kiinteistö­oikeus

Lue lisää

rakennus­urakat

Lue lisää

uusimmat asiakastarinat

{{ result.image.alt }}
{{result.date}}

{{ result.image.alt }}
Palvelut:

{{ result.teaser }}

Close
{{ translations.title }}
{{translations.other}}
{{translations.noResults}}
{{ translations[area] }}