Immateri­aalioikeu­det

Tarjoamme yksilöllisiä IP-ratkaisuja.

Olemme yksi Suomen kokeneimmista IP-asioita hoitavista asianajotoimistoista. Immateriaalioikeuksiin erikoistuneet lakimiehemme ja muut IP-asiantuntijamme tarjoavat asiakkaille kaikki immateriaalioikeudelliset palvelut oikeuksien suojaamisesta niiden kaupallistamiseen ja puolustamiseen.

Meidät tunnetaan käytännönläheisistä ja liiketoimintaa tukevista neuvoistamme niin patentti-, tavaramerkki-, malli- ja tekijänoikeudellisissa kysymyksissä kuin myös työsuhdekeksintöihin, liikesalaisuuksiin ja markkinointilainsäädäntöön liittyvissä asioissa.

Arvostetut kansainväliset asianajotoimistoja arvioivat hakemistot, kuten Chambers Europe ja Chambers Global, Legal500, World Trademark Review ja IAM Patent 1000, sijoittavat immateriaalioikeuspalvelumme ja -asiantuntijamme toistuvasti Suomen asianajotoimistojen parhaimmistoon.

Versatile IP team handling a range of contentious and non-contentious mandates, including licensing, trade mark, anti-counterfeiting and patent litigation. Active across a range of sectors, including technology, media and consumer goods.
Chambers Europe 2015

Palvelumme

IP-SUOJAUS

Lue lisää

IP-SOPIMUK­SET

Lue lisää

IP-RIIDAT

Lue lisää

MARKKI­NOINTIOI­KEUS

Lue lisää

Uusimmat asiakastarinat

{{ result.image.alt }}
{{result.date}}

{{ result.image.alt }}
Palvelut:

{{ result.teaser }}

Close
{{ translations.title }}
{{translations.other}}
{{translations.noResults}}
{{ translations[area] }}