Yhtiö- ja vero-oikeus

Saat meiltä ylimmän johdon tarpeisiin kaikki yritysrakenteisiin ja riskienhallintaan liittyvät oikeudelliset palvelut. Vuosikymmenten kokemus, ratkaisukeskeisyys ja innovatiivisuus takaavat parhaan palvelun. Ymmärrettävästi ja luotettavasti.


The Legal 500, Chambers Europe ja Chambers Global luokittelevat osaamisemme Suomen parhaisiin.

”The lawyers answer our questions quickly and are able to deal with matters of any complexity.” (Chambers Europe 2013, Tax)

“We were very satisfied with the firm. On issues where we needed quick advice and someone to talk to and work something out without delay, the lawyers were always there.” (Chambers Europe 2013, Corporate M&A)

Referenssejä

Castrén & Snellman edustaa OP-Pohjola-ryhmän keskusyhteisöä OP-Pohjola osk:aa julkisessa ostotarjouksessa, joka koskee Pohjola Pankkia. Tarjous julkistettiin 6.2.2014, ja sen yhteisarvo on noin 3,4 miljardia euroa. OP-Pohjola-ryhmä on Suomen suurin finanssiryhmä.

Avustimme Glitnir Bank Luxembourg S.A:ta (selvitystilassa) kiinteistö- ja rahoitustransaktiossa, jossa Glitnir Bank Luxembourg S.A:n (selvitystilassa) tytäryhtiö GevFin Real Estate Oy hankki merkittävän kaupallisen kiinteistöportfolion distress-kaupan yhteydessä. Toimeksiantoon sisältyi sekä hankintarakenteen luominen että kaupan ja sen rahoituksen neuvotteleminen.