Osakkuus

Castrén & Snellmanin omistaa joukko toimistossa työskenteleviä asianajajiamme. Monet osakkaistamme ovat aloittaneet uransa Castrén & Snellmanilla jo nuorena juristina, hankkineet työssään vankan kokemuksen ja sitä kautta edenneet urapolkuamme pitkin osakkaiksi. Toiset osakkaistamme ovat hankkineet kannuksensa ensin esimerkiksi yritysten lakimiehinä ja siirtyneet sen jälkeen Castrén & Snellmanille. Castrén & Snellmanilla on 29 osakasta, joista kahdeksan on naisia. Osakkaidemme keski-ikä on noin 48 vuotta.

Toimistomme toimii true partnership- eli tasajakomallilla, jossa kaikki osakkaat tekevät yhdessä työtä koko toimiston menestymiseksi ja asiakkaidemme palvelemiseksi. Näin asiakkaamme saavat palvelua kuhunkin toimeksiantoon siihen parhaiten soveltuvilta asiantuntijoilta.

Yrityksemme koko omistajakunta on mukana toimistomme päivittäisessä työnteossa. Osakkaidemme oma esimerkki vaikuttaa olennaisesti toimistomme kulttuurin ja ilmapiirin muodostumiseen. Siksi vaadimme osakkaaksi valittavalta asianajajalta paitsi erinomaista osaamista omalla asiantuntemusalueellaan, myös yhteistyökykyä ja taitoa ohjata nuorempia lakimiehiämme heidän urallaan.

Castrén & Snellmanin osakkaat