Kumppani yli rajojen

Saat meiltä saumatonta ykkösluokan palvelua ympäri maailman. Asiakkaidemme menestyksen ja kansainvälistymisen myötä meistä on kasvanut yli 200 hengen asianajotoimisto, jonka ovet avautuvat sinulle kaikkialle maailmaan.

Tunnemme sekä suomalaiset yritykset että kansainvälisen toimintaympäristön. Yhdessä löydämme oikeat ja sopivat ratkaisut rajat ylittäviin projekteihisi. Yhteistyö on sinulle helppoa ja huoletonta: voit asioida yhdessä toimipaikassa tutun luottohenkilösi kanssa.

Olemme kotimaiset taustajoukkosi Venäjän pelikentällä. Lue lisää palveluistamme Venäjällä.

Referenssit

  • Cramo Oyj: Cramo Oyj:n ja Ramirent Oyj:n yhteisyrityksen Fortrentin perustaminen Venäjällä ja Ukrainassa.
  • Lemcon Networks: Neuvoimme Lemminkäinen Oyj:tä sen tytäryhtiön Lemcon Networks Ltd:n matkapuhelinverkkoliiketoiminnan myynnissä Aasiassa ja Pohjois- ja Etelä-Amerikassa.
  • Teknos: Neuvoimme Teknosta sen ostaessa ruotsalaisen Wedevåg Färgin.
  • Efore: Toimimme Efore Oyj:n pääneuvonantajana italialaisen Roal Electronics S.p.A:n koko osakekannan ostossa. Myyjinä olivat CASOLI Group, PIERALISI Group, GE CAPITAL INTERBANCA Spa sekä Roalin toimiva johto.
  • Metso: Toimimme Metson neuvonantajana sen myydessä osittain teollisten kumihihnojen tuotannon ja siihen liittyvän myynti- ja huoltoliiketoiminnan. Koordinoimme myyntiprosessia kuudessa eri maassa.