Kansainvälinen rakentaminen ja projektit

Olemme Suomen ainoa projektijuridiikalle omistautunut lakimiestiimi. Toimimme neuvonantajina vaativissa kansainvälisissä ja kotimaisissa projekteissa, kuten voimalaitosten rakentamisessa, suurissa infrastruktuurihankkeissa sekä laite- ja järjestelmähankinnoissa.

  • Laitosprojektit
  • Rakennusurakat
  • Riskienhallinta ja projektinaikaiset oikeudet
  • Rakentamisprojektien vaihtoehtoinen riidanratkaisu ja välimiesmenettelyt
  • PPP- ja elinkaarihankkeet


Asiantuntijoillamme on monialainen koulutustausta ja kokemusta useilta eri toimialoilta. Voit luottaa siihen, että ymmärrämme nopeasti projektisi keskeiset vaatimukset ja tavoitteet.

Referenssit

Toimimme Neste Oilin neuvonantajana raaka-ainesyötön esikäsittely-yksikön (SDA) rakentamisessa yhtiön jalostamoalueelle Porvooseen.

Toimimme ALSO Finland Oy:n neuvonantajana uuden logistiikkakeskuksen rakentamisessa ja vuokrauksessa sekä logistiikkakeskukseen sijoitettavan automaatiojärjestelmän hankkimisessa.

Toimimme YIT Rakennus Oy:n, Destia Oy:n, Meridiam Infrastructure Projects S.à.r.l.:n ja Keskinäisen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarisen neuvonantajana elinkaarihankkeessa, joka koskee Koskenkylän ja Kotkan yhdistävän E18-moottoritien rakennusta, kunnossapitoa ja rahoitusta. Edustimme yhtiöitä sekä menestyksekkäästi päättyneessä tarjouskilpailussa että palvelusopimuksen neuvottelussa. Jatkamme yhtiöiden perustaman tieyhtiön neuvonantajana koko rakennusvaiheen ajan.

Neuvoimme SOK:ta ja Inex Partners Oy:ta S-ryhmän uuden päivittäistavaroiden logistiikkakeskuksen rakentamisessa ja varaston automaatiojärjestelmän hankinnassa. Uusi varasto nousee maailman suurimpien logistiikkahankkeiden joukkoon. Se on määrä ottaa käyttöön vuonna 2017.