9.5.2012

Castrén & Snellman neljättä kertaa opiskelijoiden suosikkitoimisto

Castrén & Snellman on valittu jo neljättä kertaa The Universum Student Survey –tutkimuksessa juridiikan opiskelijoiden ihannetyönantajaksi Suomen asianajotoimistoista. Tutkimuksen tulokset julkistettiin 8.5.2012 Universum Awards 2012 -tapahtumassa Helsingissä.

Castrén & Snellman sijoittui ainoana asianajotoimistona viiden suosituimman työnantajan joukkoon sijalle kolme. Suosituin työnantaja oli tutkimuksen mukaan oikeusministeriö, ja toiseksi suosituimmaksi sijoittuivat tuomioistuimet.

Kyselyyn vastasi yhteensä noin 6700 opiskelijaa ja noin 130 oikeustieteen opiskelijaa Suomessa. Kolmen kärki oli sama myös edeltäneen vuoden tuloksissa. Castrén & Snellmanin toimitusjohtaja Pauliina Tenhunen iloitsee toimiston menestyksestä:

”Se, että olemme pystyneet säilyttämään asemamme kolmen kärjessä jo neljän vuoden ajan, on vahva viesti opiskelijoilta. Tutkimustulokset vahvistavat käsitystämme siitä, että toimistomme hyvä henki tuntuu myös harjoittelijoiden työssä. Olemme todella iloisia tästä palkinnosta ja aiomme jatkossakin panostaa harjoitteluohjelmiimme, joihin osallistuu vuosittain noin 45 oikeustieteen opiskelijaa. Meille on viimeisen vuoden aikana rekrytoitu kuusi juristia, jotka aloittivat uransa Cassulla harjoittelijoina.”

The Universum Student Survey -tutkimuksen toteutti Suomessa kuudettatoista kertaa työnantajakuvan tutkimiseen ja kehittämiseen erikoistunut konsulttiyritys Universum. Juridiikan opiskelijoiden suosikkityönantajia kartoitettiin tutkimuksessa nyt viidettä kertaa. Muut tutkitut alat olivat talous, tekniikka ja IT.

Annamme mielellämme lisätietoja:
Jenni Marko

Lue lisää harjoitteluohjelmistamme

 

Oikeudelliset julkaisut

Castrén & Snellmanin uutiset