5.5.2011

Castrén & Snellman opiskelijoiden suosikkitoimisto jo kolmannen kerran

Castrén & Snellman on tehnyt hattutempun The Universum Student Survey -tutkimuksessa. Toimistomme on jo kolmatta kertaa juridiikan opiskelijoiden suosikkityönantaja Suomen asianajotoimistoista. Tutkimuksen tulokset julkistettiin 5.5.2011 Universum Awards 2011
-tapahtumassa ravintola Pörssissä Helsingissä.

Castrén & Snellman sijoittui ainoana asianajotoimistona kolmen suosituimman työnantajan joukkoon sijalle kolme. Suosituin työnantaja oli tutkimuksen mukaan oikeusministeriö, ja toiseksi suosituimmaksi sijoittuivat tuomioistuimet. Kolmen kärki oli sama myös viime vuoden tuloksissa. Kyselyyn vastasi yhteensä noin 6500 opiskelijaa ja noin 330 oikeustieteen opiskelijaa Suomessa.

Castrén & Snellmanin toimitusjohtaja Pauliina Tenhunen iloitsee toimiston saamasta tunnustuksesta:

”Tämä on upea palkinto meille. Harjoitteluohjelmillamme on syystä hyvä maine opiskelijoiden keskuudessa. Teemme kovasti töitä harjoitteluohjelmiemme eteen, ja se näkyy muihin asianajotoimistoihin kasvaneena etumatkana. Opiskelijat ovat tärkeä osa toimistomme toimintaa, ja he saavat vastuullisia työtehtäviä. Monet juristeistamme ovat aloittaneet uransa harjoittelijoina. Teemme myös paljon yhteistyötä ainejärjestöjen kanssa ja järjestämme käytännön kursseja yliopistoilla.”

The Universum Student Survey -tutkimuksen toteutti Suomessa viidettätoista kertaa työnantajakuvan tutkimiseen ja kehittämiseen erikoistunut konsulttiyritys Universum. Juridiikan opiskelijoiden suosikkityönantajia kartoitettiin tutkimuksessa nyt neljättä kertaa. Muut tutkitut alat olivat talous, tekniikka ja IT.

Annamme mielellämme lisätietoja:
Jenni Marko

 

Lue lisää harjoitteluohjelmistamme

Oikeudelliset julkaisut

Castrén & Snellmanin uutiset